Eigen concepten


Iventus ontwikkelt zelfstandig hoogwaardige bijeenkomst- en congresconcepten. Deze worden in eigen beheer in de markt gezet. Onze concepten sluiten nauw aan op ontwikkelingen en trends die spelen in de betrokken sector en de maatschappij als geheel. Twee voorbeelden van dergelijke concepten zijn het Dutch Life Sciences & Health conference (voorheen Life Sciences Capitals congres) en Genomics in Business.


Dutch Life Sciences & Health conference

Het Life Sciences Capitals congres werd in 2005 gelanceerd op het Bio Science Park in Leiden. Bedrijven, investeerders en kennisinstellingen konden op dit congres kennismaken met het grootste Life Sciences-cluster van Nederland. Nu is het Life Sciences Capitals congres uitgegroeid tot een internationaal podium voor de Nederlandse Life Sciences-sector. Dit jaarlijks terugkerend eendaagse congres bevat presentaties van industry leaders over de laatste ontwikkelingen, trends en visies op diverse gebieden, een internationaal matchmaking-platform en een informatiemarkt voor jonge (startende) life sciences-bedrijven.

In 2010 gaat het congres verder onder de naam ‘Dutch Life Sciences & Health Conference’. In samenwerking met de Nederlandse stakeholders is het congres in lijn met het Dutch Life Sciences & Health programma (www.lifescienceshealth.com) met als doel het bevorderen van de life sciences innovatie en investeringsklimaat in Nederland.
www.dutchlshconference.com


Genomics in Business

Genomics in Business is an international conference for executive management, entrepreneurs, start-ups, leading scientists and financial experts from the agro - food industry.

The conference provides an excellent platform to meet, exchange and create novel technologies, commercial applications and partnerships in the field of genomics in the agro - food industry.
www.genomicsinbusiness.com


Lab Technology Network

Het Lab Technology Network organiseert jaarlijks een evenement die vormgegeven wordt vóór analisten, dóór analisten uit de agro, (bio)pharma, chemie, food en health sectoren.

Het is een uitstekend platform om elkaar te ontmoeten en bijvoorbeeld kennis uit te wisselen over nieuwe methoden/technieken, commerciële toepassingen en andere trends in de verschillende life sciences sectoren. Bovendien krijg je de kans het inzicht in je carrièremogelijkheden te verbreden en verdiepen.
www.labtechnologynetwork.nl
 

iVENTUS
Crown Business Center
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
T 071 890 0285
F 071 890 0225
E Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken