Referenties en portfolio


Iventus ontwikkelt en organiseert het congres in zijn geheel waaronder de sponsorwerving, het inhoudelijk programma, format, PR en communicatie.


Voorbeelden van congressen:Workshops

Iventus heeft met name voor de Life Sciences, tuinbouw en ICT-zorg sectoren diverse workshops georganiseerd. Deze workshops hadden tot doel om consortia te vormen en innovatieve samenwerkingsprojecten te initiëren. Behalve de gehele organisatie van deze workshops heeft Iventus ook zorg gedragen voor het voorzitterschap en projectmanagement van diverse geïnitieerde projecten. Deze workshops hebben o.a. geleid tot de volgende initiatieven:

  • Zorggemak > www.zorggemak.nl
  • Livinglab > www.livinglab.nl
  • Diverse workshops in het kader van ‘I-Zorg Discovery Leiden’
  • Diverse workshops in het kader van het project ‘Restgewassen’
  • Onderwijs & Arbeidsmarkt, Leiden Bio Science Park


Matchmaking

Bij deze matchmaking bijeenkomsten komt u op doelgerichte wijze in contact met toekomstige (samenwerkings)partners, investeerders en potentiële opdrachtgevers. Onze formule is er op gericht om op basis van profielen en de actieve werving van deelnemers de kans op een succesvolle match te vergroten. Matchmaking maakt deel uit van een congres of kan georganiseerd worden als een afzonderlijk event.

Voorbeelden van Matchmaking Events:
  • Dutch Life Sciences & Health conference > www.dutchlifesciences.com
    Matchmaking is een onderdeel van het Life Sciences Capitals congres waarbij Life Sciences bedrijven in contact worden gebracht met (inter)nationale investeerders voor het werven van risicokapitaal. Tijdens het investeerdersforum pitchen in totaal 10 bedrijven voor een forum waarin de belangrijkste Nederlandse Life Sciences investeerders zijn vertegenwoordigd.
  • 3D-Café; Lees hier meer (publicatie in het magazine Leven!)


Networking

Iventus organiseert netwerkbijeenkomsten waarmee u op een creatieve en efficiënte wijze in contact kunt komen met bedrijven en instellingen. Behalve het uitwisselen van kennis en ervaringen vormen onze netwerkbijeenkomsten een goede basis vaoor nieuwe business opportunities. De combinatie van 'Business & Pleasure' staat hierbij centraal.
Voorbeeld van een dergelijke samenkomst zijn de maandelijkse Life Sciences Café's in het Leiden Bio Science Park;
 

iVENTUS
Crown Business Center
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
T 071 890 0285
F 071 890 0225
E Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken