Denkers en doeners


Van zakelijke bijeenkomsten een succes maken. Dat is de core business van Iventus. Wij vormen een specialistisch bureau voor de ontwikkeling en organisatie van congressen, workshops, matchmaking en netwerkbijeenkomsten.


In goede handen

Iventus maakt het waar. Wij hebben alles in huis om de complete organisatie van een bijeenkomst uit handen te nemen. En om de doelstellingen te halen die u met de bijeenkomst voor ogen heeft. Reken op onze inhoudelijke kennis, de productexpertise en administratieve vaardigheden. Behalve voor onze opdrachtgevers ontwikkelen wij ook bijeenkomsten in eigen beheer. De hieruit voortvloeiende expertise komt uiteraard ook ten goede aan onze opdrachtgevers.


Mentaliteit

Een jonge organisatie die vele voordelen biedt op het gebied van flexibiliteit, prijs/kwaliteit verhouding, inzet, betrokkenheid en snelheid! De roots van Iventus zijn gelegen in het Bio Science Park te Leiden. Hier is een grote expertise en verreikend netwerk opgebouwd in de Life Sciences-sector. Daarnaast is Iventus met name ook actief in de Tuinbouw, ICT, Zorg en financiƫle sectoren.
 

iVENTUS
Crown Business Center
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
T 071 890 0285
F 071 890 0225
E Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken